top of page

Kant-en-klare posts voor Facebook

Wij ondersteunen jou als ondernemer bij het aanmaken van social media profielen op bijvoorbeeld Instagram en Facebook.

website-instagram-post-facebook-format.p
webdesign-werkbestand-images.png

Daar blijft het niet bij, want wij creëeren desgewenst complete posts voor je social media kanalen. Ben je zelf wel creatief en handig met Photoshop? Dan kunnen we bijvoorbeeld templates aanleveren in jouw nieuwe huisstijl. Zo helpen wij je even op gang en kun je verder zelf aan de slag. 

Social media kanalen zijn leuk en handig, maar je moet je profielen wel goed onderhouden.

Het is belangrijk om je trouwe volgers geïnteresseerd te houden en te informeren over leuke nieuwe producten, de dagelijkse bezigheden, acties en andere belangrijke informatie binnen jouw onderneming.

 

Je zult conform je eigen huisstijl moeten communiceren om mensen betrokken te maken en te houden bij jouw onderneming. Een eigen huisstijl is belangrijk omdat het herkenbaarheid creëert en zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Pixiemedia zorgt ervoor dat je alle benodigde communicatiemiddelen hebt om dit te doen. 

 

Pixiemedia zorgt voor een compleet communicatiepakket met daarin een logo en bijvoorbeeld templates voor facturen en brieven maar ook visitekaartjes, bonnen en flyers. Volledige service, dat is waar Pixiemedia voor staat. Niet alleen de verzorging van offline communicatie behoort tot de mogelijkheid, maar ook al het online materiaal voor social media kanalen maken wij met alle liefde helemaal in orde voor je!

Instagram posts & stories op maat gemaakt en klaar om te plaatsen.

bottom of page