Marketing & Communicatie

Wij zijn een creatief marketingbureau gespecialiseerd in online en offline communicatie. Wij vinden dat marketing en communicatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De communicatiestrategie bepaalt wat je uitstraalt richting je potentiële en bestaande klanten en welke middelen je nodig hebt om je strategische doelen te bereiken. Wij verliezen de visie en missie van jouw bedrijf geen moment uit het oog. Voor iedere ondernemer zorgen wij voor passende, professionele communicatiemiddelen. 


Pixiemedia is uw creatieve partner als het gaat om merk- en conceptontwikkeling. Wij hebben ons gespecialiseerd in het opzetten van een nieuwe bedrijfsnaam, het uitwerken van een volledig concept en het uitdenken van een communicatiestrategie met bijbehorende communicatiemiddelen. Pixiemedia combineert creativiteit met een stevig onderbouwde strategie. Daarnaast verlenen wij altijd de beste service tegen een marktconforme prijs, voor zowel startende als bestaande ondernemers.

Inmiddels hebben wij een nieuwe expertise ontwikkeld, namelijk bedrijfsfotografie. Of het nu gaat om professionele portretfoto's voor je zakelijke social media accounts of foto's van het bedrijf en de producten op je website. Wij verzorgen jouw online en offline communicatie.

Onze klanten

Bedrijfsfotografie

Wij hebben bij een prachtige BnB op Texel de fotografie mogen verzorgen. Daarnaast hebben wij inmiddels in verschillende branches de fotografie verzorgd, bijvoorbeeld voor ESV Berlikum en verschillende rijscholen in Friesland. Eigen foto's van je producten, het bedrijf en de werknemers maakt je website pas echt compleet.

Teckelkennel

Pixiemedia verzorgt de fotografie, dekaankondigingen en websites voor twee teckelkennels in het zuiden van Friesland. Heeft u een hondenkennel en bent u op zoek naar goede foto's van uw honden? Bij ons krijgt u een speciale korting. Stuur gerust een e-mail of WhatsApp bericht of kijk even naar ons online fotografie portfolio www.pixiephotography.nl.

Autorijschool

Pixiemedia heeft voor verschillende rijscholen in Friesland de fotografie verzorgd. De foto's zijn geschikt voor de website en social media kanalen maar ook voor allerlei soorten advertenties. We zorgen voor professionele foto's die gebruikt kunnen worden voor zowel online als offline communicatiemiddelen.

Schoonheidsbranche

Pixiemedia heeft voor verschillende ZPP-ers in de schoonheidsbranche een logo en website ontwikkeld. Inmiddels zijn er ook visitekaartjes en flyers ontworpen en bedrukt tegen een scherpe prijs. In sommige gevallen verzorgen wij ook de bedrijfsfotografie tijdens bijvoorbeeld een open dag. 

Een divers portfolio

Wij vinden het belangrijk om niet alleen marketingtechnisch goed na te denken over de uit te voeren plannen. Wij zorgen ook dat elk ontwerp een creatief, zinvol en compleet concept wordt.

Wij hebben verschillende concepten bedacht en uitgewerkt in verschillende branches zoals de autoverhuur, schoonheidsbranche en hondenkennels. Sinds kort werken wij ook met metaalbewerkingsbedrijf ESV in Berlikum en Leek, waar wij erg trots op zijn. We werken graag in zoveel mogelijk verschillende branches om onze kennis zo breed en divers mogelijk te ontwikkelen. Wij werken graag samen met gedreven, creatieve ondernemers.

Marketing op maat

Marketing is inmiddels een veelvuldig gebruikte algemene term geworden. Marketing staat in de basis voor een scala aan activiteiten die gebruikt wordt om een product of dienst meer bekendheid te geven bij nieuwe en bestaande klanten.

Logischerwijs leidt dit tot meer omzet voor de betreffende onderneming. Maar hoe doe je dit dan? Waarom werkt het één wel bij ondernemer A, maar niet bij ondernemer B? Wij denken eerst goed na over jouw vraagstuk, zodat we daadwerkelijk maatwerk kunnen leveren. 

Bij Pixiemedia staat naast het boeken van resultaat vooral service richting de klant erg hoog in het vaandel. Wij vinden persoonlijke communicatie met onze klant belangrijk en wij zijn wanneer nodig dan ook gewoon 7 dagen per week bereikbaar via de telefoon, WhatsApp, chat en e-mail.

Bedrijfsfotografie

Pixiemedia houdt zich bezig met verschillende vormen van marketingcommunicatie. Daarbij is fotografie een belangrijk onderdeel. Voor meer informatie over fotografie en ons bestaande portfolio verwijzen wij u graag door naar de website van Pixie Photography waar u een breed scala aan werk in opdracht en vrij werk kunt vinden.