Het laatste nieuws omtrent marketing, communicatie en ondernemerschap. 

Omdat wij een passie hebben voor alles wat met marketing, digitale trends, design en fotografie te maken heeft, delen we graag interessante bronnen en artikelen met onze klanten. We proberen regelmatig informatieve weetjes en links te plaatsen op onze website, zodat elke ondernemer er zijn of haar voordeel mee kan doen. 

Design trends 2019!

Voor iedereen die dol is op alles wat met (web)design te maken heeft: design trends overzicht op Behance voor 2019. Een aanrader om even doorheen te scrollen.

Bron: Behance

Op de website De Ondernemer kun je veel leuke nieuwsartikelen vinden over ondernemerschap, marketing, strategie, geld en technologie. Voor elke (startende) ondernemer een aanrader om af en toe even rond te snuffelen.

Bron: De Ondernemer

Een mooie, handige en zeer uitgebreide tool is Wix. Check hier een aantal mooie designs om inspiratie op te doen voor het bouwen van je eigen website.

Bron: Wix

Het doen en laten van de mens online (cijfers 2018). Lees via onderstaande link verder over de ontwikkelingen omtrent online gebruik wereldwijd.

Bron: Marketingfacts.nl

Altijd handig: een overzicht met 55 websites met gratis (stock)afbeeldingen voor bijvoorbeeld je webite. Lees via onderstaande link verder over websites met gratis, vrij te gebruiken (stock) afbeeldingen.

Bron: Inboundmarketing.nl

Nederlanders #1 smartphone gebruikers.

Bron: Consultancy.nl

Wat is Personal Branding nu eigenlijk?

Bron: Marketingfacts.nl

Het laatste nieuws van Pixiemedia

Nieuwe website | 25 april 2019

Omdat je zelf ook moet blijven vernieuwen in al je communicatie hebben we de website van Pixie Photography volledig vernieuwd! Neem gerust een kijkje op www.pixiephotography.nl.

Woningfotografie | 10 april 2019

Twee weken geleden hebben we een woning gefotografeerd voor de verkoop: www.roptastate.nl. Heb je zelf een woning die op de foto moet? Stuur ons een e-mail via info@pixiemedia.nl

Hulpverlening | 18 maart 2019

Op dit moment zijn we bezig met het ontwerpen van een nieuw logo en een gebruiksvriendelijke, strakke website voor een netwerk van hulpverleners in Leeuwarden. 

Bedrijfsfotografie | 9 maart 2019

We hebben weer een mooie opdracht afgerond, namelijk het fotograferen van een Bed & Breakfast op ons prachtige waddeneiland Texel. 

Hondenfotografie voor fokkers | februari 2019

Wij verzorgen de fotografie voor verschillende hobbymatige teckelkennels in Friesland. Wij zijn trots dat we de vaste huisfotograaf zijn van deze partijen. 

Website 't Ruwe Teckelhuus | Februari 2019

Momenteel zijn we bezig met het ontwerpen van een logo en een website voor een hondenfokker uit Voorthuizen. Check de website www.teckelhuus.nl

Pedicure uit Leeuwarden | 2018

In 2018 hebben we weer een mooie website afgeleverd voor Pedicure Mijnheer uit Leeuwarden. Inmiddels verzorgen wij ook al haar offline advertenties en drukwerk. 

Website Fotografiedag | 2018

Inmiddels zijn er al twee succesvolle fotografiedagen georganiseerd. De eerste was in september, de tweede in december. Wij verzorgen de website en het drukwerk.  

Pixie Photography | 2018

Voor onze eigen fotografie-afdeling hebben we natuurlijk een mooi logo en een overzichtelijke website ontworpen. De website is strak en modern, het logo is speels en persoonlijk.

Beautystudio | 2018

Begin 2018 hebben we een website af mogen leveren voor ZZP-er Yolanda Lubach uit Stiens. Tevens hebben we het logo voor haar ontworpen. Yolanda en wij zijn trots op het resultaat!