Het ontwerpen van een logo, website en drukwerk

Logo & huisstijl ontwerp

Het logo van je bedrijf of project zorgt voor herkenning. Het is belangrijk om ook een bijpassende huisstijl te ontwerpen waarmee klanten bij elk online en offline contact jouw onderneming direct herkennen.

Wij ontwerpen een logo met herkenbare huisstijl vanaf € 150.

Logo design en huisstijl ontwerp

Een eerste indruk

Tijdens het eerste contact met een potentiële klant geeft jouw logo en huisstijl een goede eerste indruk. Een mooi logo draagt ook bij aan de herkenbaarheid van jouw onderneming bij een volgend contactmoment, zowel online als offline. 

Jouw klanten zijn ook 'gewoon' mensen. Ga maar eens na hoe belangrijk je, veelal onbewust, de eerste indruk van een persoon, product of winkel vindt. Dit werkt precies hetzelfde met het uiterlijk van de communicatiemiddelen die je voor je onderneming gebruikt.

Jezelf onderscheiden

Door middel van een passend logo kun jij je onderscheiden van de concurrenten in de markt. Daarnaast creëer je herkenbaarheid wat tevens bijdraagt aan het gevoel van vertrouwen die klanten moeten krijgen in jouw bedrijf of product. 

Of je nu werkt in een verzadigde markt of een fantastisch product hebt ontwikkeld voor een nog redelijk onbekende nichemarkt. In beide gevallen is het belangrijk dat jij een goede indruk maakt, jezelf onderscheidt van je concurrenten en herkenbaar bent door middel van een logo en huisstijl. 

Het overbrengen van een boodschap

Tot slot kun je door middel van een bedrijfslogo ook een boodschap overbrengen richting je klanten. Het logo van je onderneming komt, als het goed is, regelmatig voor op alle online en offline communicatiemiddelen. 

Het is belangrijk dat een logo strak, creatief en tijdloos is. Het is immers wenselijk dat een logo lang meegaat en niet elk jaar toe is aan vernieuwing. Uiteraard kan een logo na een paar jaar een klein beetje aangepast worden, kijk maar naar de levensloop van de grote, bekende merken door de afgelopen decennia heen.

Webdesign

Wij maken voor jou een passende, gebruiksvriendelijke website, desgewenst in een gebruiksvriendelijke online tool waarbij jij de keuze kunt maken om de inhoudelijke teksten zelf te wijzigen en aan te vullen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van nieuwsartikelen of een weblog, het toevoegen van foto's of wellicht het aanpassen van andere belangrijke informatie waar je graag zelf controle over wilt hebben. Uiteraard kunnen wij ook altijd het gehele onderhoud van je website verzorgen. Zo heb jij er als bedrijvige ondernemer geen omkijken naar.

Wij ontwikkelen al een volledige, gebruiksvriendelijke website vanaf € 450.

Webdesign

In de eerste plaats kijken we naar het design van je website; hoe zou het er uit moeten zien? Het uiterlijk van de website moet de identiteit van je onderneming verder uitdragen maar moet ook passen binnen de markt waarin jij opereert als ondernemer. 

We kijken niet alleen naar wat wij denken dat geschikt is, we onderzoeken ook in de markt wat er al is en hoe het er voor jouw onderneming het beste uit kan komen te zien. 

Uiteraard willen wij ook altijd weten wat jouw eigen voorkeuren zijn en wat volgens jou past bij je onderneming. We betrekken je zo goed mogelijk bij dit proces.

Functionaliteit

Jouw website moet strak, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers. Ook is het heel belangrijk dat je website responsive is, wat inhoudt dat je website ook nog mooi en functioneel is als deze bezocht wordt via een tablet of smartphone.

52% van alle internetgebruikers zit op internet via zijn of haar smartphone.

Het is dus altijd belangrijk om te zorgen dat de website goed functioneert op een desktop, laptop, tablet èn smartphone. 

Content

Sterke teksten, relevante afbeeldingen en links op je website zijn in eerste instantie een must, omdat jouw website bedoeld is voor het verstrekken van informatie en om je potentiële klanten te overtuigen jouw producten of diensten af te nemen. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat goede content bijdraagt aan de online vindbaarheid van jouw website of webshop. 

Het creëren en delen van goede content op je website is dus een simpele, goedkope manier om je website te optimaliseren voor bijvoorbeeld zoekmachines zoals Google. Het kost veel tijd en energie, maar daar heb je natuurlijk Pixiemedia voor. 

64% van de nederlanders bezit een tablet


82% van de nederlanders bezit een laptop


93% van de nederlanders bezit een smartphone


Drukwerk

Tegenwoordig is er een enorme focus op online communicatiemiddelen. Veel van deze middelen zijn gratis en laagdrempelig zoals Facebook en Instagram. Vergeet niet dat er nog steeds heel veel offline communicatie plaatsvindt tussen ondernemers en klanten.

Wij vinden het uiterlijk en de kwaliteit van jouw drukwerk ontzettend belangrijk en werken daarom alleen met professionele, betrouwbare leveranciers. Wij verzorgen onder andere visitekaartjes, flyers, brochures, informatieboekjes, cadeaubonnen en allerlei soorten bedrukte merchandise.

Drukwerk is mogelijk vanaf € 50.

Visitekaartjes

Hoe modern je onderneming ook is, visitekaartjes blijven voor bijna elke ondernemer een absolute must. Een mooi, strak, handzaam visitekaartje waar alle gegevens op te vinden zijn die van belang zijn voor de klant. 

Het uiterlijk en het materiaal van jouw visitekaartje vinden wij heel belangrijk. Een visitekaartje is een makkelijk, snel communicatiemiddel die bijdraagt aan de eerste indruk van jouw onderneming. 

Flyers en brochures

Voor de ene ondernemer zijn flyers of brochures totaal overbodig, voor de andere ondernemer zijn dit soort producten nog steeds erg zinvol. 

Een fotograaf die evenementen bezoekt kan veel baat hebben bij een flyer waar net wat meer informatie op past dan een normaal visitekaartje. Daarentegen kan het voor een stoere webwinkel met kinderkleding veel effectiever zijn om een product te verloten via social media. 

Bedrukte merchandise

Een herkenbaar logo is natuurlijk onmisbaar, maar het is ook belangrijk om na te denken over de offline verspreiding van jouw logo. 

Denk bijvoorbeeld aan een beurs die je binnenkort gaat bezoeken. En hoe leuk is het om als fotograaf een klant na een prachtige fotoshoot een USB-stick te sturen met het eigen bedrijfslogo erop? Of om een aantrekkelijke kortingsbon mee te sturen bij elke bestelling die jouw webshop verlaat?

Conceptontwikkeling

Voor een startende ondernemer kan het handig zijn om een compleet communicatiepakket te laten ontwikkelen. Niet alleen bespaart het kosten voor jou als ondernemer, ook zorgt het voor een perfecte samensmelting van alle communicatiemiddelen. Zowel het logo, de huisstijl als de website sluiten dan perfect op elkaar aan.

Tot slot kan het toevoegen van drukwerk zoals flyers, cadeaubonnen of visitekaartjes ervoor zorgen dat je direct aan de slag kunt met het promoten van jouw onderneming.

Je hebt al een totaalpakket vanaf € 650.

Stap 1  |  Logo & huisstijl

We starten met het ontwerpen van een strak logo en een herkenbare huisstijl. We zorgen dat jouw eerste indruk bij de klant positief en doeltreffend wordt.

Stap 2  |  Webdesign & social media 

Vervolgens ontwikkelen we je website en kijken we welke social media kanalen nuttig zijn voor je onderneming. Hierin ondersteunen we je waar nodig. 

Stap 3  |  Drukwerk

Samen kijken we of en welke offline communicatiemiddelen nodig zijn, zoals visitekaartjes, cadeaubonnen, flyers, brochures of merchandise.

Bedrijfsfotografie

Inmiddels hebben wij een fantastische, nieuwe expertise verder ontwikkeld, namelijk bedrijfsfotografie. Denk hierbij aan portretfoto's, productfoto's, sfeerfoto's of fotografie tijdens belangrijke evenementen en gebeurtenissen binnen jouw onderneming.

Denk hierbij ook aan profielfoto's voor jouw zakelijke social media accounts of een prachtig fotoverslag voor je website waarmee je laat zien wat jij als ondernemer nou precies doet, hoe je dit doet en waarom jij zo gedreven bent.

Inmiddels verzorgen wij ook fotografie voor woningen en bedrijfspanden voor bijvoorbeeld de verhuur of verkoop. 

Pixiemedia verzorgt alle soorten bedrijfsfotografie vanaf € 75.

Portretfotografie

Je kunt ons inhuren voor het maken van mooie, natuurlijke portretfoto's van jou als ondernemer of van je eventuele werknemers en zakelijke relaties waar jij mee samenwerkt.

Professionele portretfoto's kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor je website, social media kanalen of je drukwerk.

Portretfoto's kunnen je online strategie ondersteunen omdat je de klant openlijk laat zien wie jij bent, wie het gezicht is achter de onderneming en het bevestigt dat jouw bedrijf een betrouwbare partij is om mee in zee te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn voor geposeerde, statige beelden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van spontane, pure foto's. 

Sfeerfotografie

Gun je klanten eens een kijkje achter de schermen bij jouw onderneming. Denk aan een ontspannen fotoshoot waarin we alle aspecten binnen je onderneming professioneel en op de juiste manier vastleggen.

Deze foto's kunnen niet alleen gebruikt worden voor de online communicatie richting je klanten, het kan ook een prachtige herinnering opleveren voor jezelf voor later. 

Uiteraard is het mogelijk om een volledige fotoshoot bij ons te boeken waarin we alles binnen een dag op de gevoelige plaat vastleggen. We maken portretfoto's van jou als ondernemer, maar ook bijpassende, tijdloze sfeer- en productfoto's die je voor je online en offline communicatie kunt gebruiken.  

Productfotografie

Het is belangrijk om je producten zo oprecht en sfeervol mogelijk te presenteren aan je klanten. Goede productfoto's laten aan je klanten zien dat jouw producten van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Denk bij productfotografie niet alleen aan producten in een webshop, maar ook aan een horecagelegenheid zoals een café of een bed & breakfast. Het verhuren van een appartement of kamer is natuurlijk ook een 'product' waar je goede foto's van nodig zult hebben voor je website en social media kanalen. 

Professionele productfoto's maken niet alleen het uiterlijk van je website fijner om doorheen te scrollen als bezoeker, het laat de klant ook duidelijk zien wat hij of zij kan verwachten. 

Woning- en interieurfotografie voor verhuur of verkoop van bedrijfspanden en woningen. 

Wil je graag meer zien van ons fotografie portfolio?

Check via onderstaande button ons complete portfolio met opdrachten en vrij werk. Komende tijd zullen we met meer fotografen gaan samenwerken zodat we bij elke opdracht kunnen kijken welke fotograaf het beste past bij jouw persoonlijke wensen en branche.