Design

Pixiemedia heeft uiteraard alles ontworpen voor Pixie Photography zoals het logo, het drukwerk en de complete website. 

Het mooiste ontwerp en het beste materiaal voor al jouw drukwerk

Tegenwoordig is er een enorme focus op online communicatiemiddelen. Veel van deze middelen zijn gratis en laagdrempelig zoals Facebook en Instagram. Vergeet niet dat er nog steeds heel veel offline communicatie plaatsvindt tussen ondernemers en klanten. 

Offline communicatiemiddelen dragen bij aan de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Vooral visitekaartjes zijn belangrijk, het is tenslotte liefde op het eerste gezicht in de offline wereld.

Wij vinden het uiterlijk en de kwaliteit van jouw drukwerk ontzettend belangrijk en werken daarom alleen met professionele, betrouwbare leveranciers. Wij verzorgen onder andere visitekaartjes, flyers, brochures, informatieboekjes, cadeaubonnen en allerlei soorten bedrukte merchandise.

Webdesign

In de eerste plaats kijken we naar het design van je website; hoe zou het er uit moeten zien?

 

Het uiterlijk van de website moet de identiteit van je onderneming verder uitdragen maar moet ook passen binnen de markt waarin jij opereert als ondernemer. 

We kijken niet alleen naar wat wij denken dat geschikt is, we onderzoeken ook in de markt wat er al is en hoe het er voor jouw onderneming het beste uit kan komen te zien. 

Uiteraard willen wij ook altijd weten wat jouw eigen voorkeuren zijn en wat volgens jou past bij je onderneming. We betrekken je zo goed mogelijk bij dit proces.

Functionaliteit

Jouw website moet strak, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers.

 

Ook is het heel belangrijk dat je website responsive is, wat inhoudt dat je website ook nog mooi en functioneel is als deze bezocht wordt via een tablet of smartphone.

52% van alle internetgebruikers zit op internet via zijn of haar smartphone.

Het is dus altijd belangrijk om te zorgen dat de website goed functioneert op een desktop, laptop, tablet èn smartphone. 

Content

Sterke teksten, relevante afbeeldingen en links op je website zijn in eerste instantie een must. 

 

Jouw website is bedoeld voor het verstrekken van informatie en om je potentiële klanten te overtuigen jouw producten of diensten af te nemen.

 

Tot slot is het belangrijk om te weten dat goede content bijdraagt aan de online vindbaarheid van jouw website of webshop. Het creëren en delen van goede content via je website en social media is belangrijk.

 

Pixiemedia zorgt voor pakkende teksten en afbeeldingen, desgewenst verzorgen we de complete fotografie. Wij zorgen voor waardevolle, échte content. 

De pup brochure speciaal voor fokkers!

Hieronder zie je een voorbeeld van een puppy brochure speciaal ontworpen voor (honden)fokkers. De brochure is gedrukt op A4 300 grams papier, mat en beschrijfbaar. Zo kun je op de voorkant zelf de gegevens invullen van elke pup en kan de nieuwe eigenaar van de hond op de achterkant de socialisatie bijhouden door onderdelen aan te vinken. Het is dus een soort "socialisatie aftekenlijst" die wij ontworpen hebben samen met deze teckelfokker. Qua ontwerp en materiaal zijn er heel veel mogelijkheden. We personaliseren het ontwerp van de brochure volledig naar jouw eigen huisstijl en persoonlijke smaak.

 

Deze brochure is al mogelijk voor €160 in een oplage van 50 stuks. 

Logo

Voor Netwerk Pluz, een hulpverleningsorganisatie uit de Friese hoofdstad Leeuwarden, is er een logo met bijpassende huisstijl ontworpen. Er zijn visitekaartjes en flyers ontworpen en gedrukt.

Webdesign

Er is een complete, responsive website gebouwd voor Netwerk Pluz. Daarbij is de zelfstandig ondernemer tevens ondersteund met het schrijven van de web-teksten.

volg je mij al?

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram