logo-ontwerp.jpg

Design

Pixiemedia heeft uiteraard alles ontworpen voor Pixie Photography zoals het logo, het drukwerk en de complete website. We werken graag samen met andere hondenliefhebbers en creatievelingen zoals fotografen of pottenbakkers zoals het prachtige merk Magysk guod út Fidgum. 

Pixiefoto-3.jpg

Het mooiste ontwerp en het beste materiaal voor al jouw drukwerk

Tegenwoordig is er een enorme focus op online communicatiemiddelen. Veel van deze middelen zijn gratis en laagdrempelig zoals Facebook en Instagram. Vergeet niet dat er nog steeds heel veel offline communicatie plaatsvindt tussen ondernemers en klanten. 

Offline communicatiemiddelen dragen bij aan de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Vooral visitekaartjes zijn belangrijk, het is tenslotte liefde op het eerste gezicht in de offline wereld.

Wij vinden het uiterlijk en de kwaliteit van jouw drukwerk ontzettend belangrijk en werken daarom alleen met professionele, betrouwbare leveranciers. Wij verzorgen onder andere visitekaartjes, flyers, brochures, informatieboekjes, cadeaubonnen en allerlei soorten bedrukte merchandise.

header-blog-webtrends-1.jpg

Webdesign

In de eerste plaats kijken we naar het design van je website; hoe zou het er uit moeten zien?

 

Het uiterlijk van de website moet de identiteit van je onderneming verder uitdragen maar moet ook passen binnen de markt waarin jij opereert als ondernemer. 

We kijken niet alleen naar wat wij denken dat geschikt is, we onderzoeken ook in de markt wat er al is en hoe het er voor jouw onderneming het beste uit kan komen te zien. 

Uiteraard willen wij ook altijd weten wat jouw eigen voorkeuren zijn en wat volgens jou past bij je onderneming. We betrekken je zo goed mogelijk bij dit proces.

le-buzz-tVnm9I9jb8I-unsplash.jpg

Functionaliteit

Jouw website moet strak, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers.

 

Ook is het heel belangrijk dat je website responsive is, wat inhoudt dat je website ook nog mooi en functioneel is als deze bezocht wordt via een tablet of smartphone.

52% van alle internetgebruikers zit op internet via zijn of haar smartphone.

Het is dus altijd belangrijk om te zorgen dat de website goed functioneert op een desktop, laptop, tablet èn smartphone. 

bantersnaps-0eo4e1eh13I-unsplash.jpg

Content

Sterke teksten, relevante afbeeldingen en links op je website zijn in eerste instantie een must. 

 

Jouw website is bedoeld voor het verstrekken van informatie en om je potentiële klanten te overtuigen jouw producten of diensten af te nemen.

 

Tot slot is het belangrijk om te weten dat goede content bijdraagt aan de online vindbaarheid van jouw website of webshop. Het creëren en delen van goede content via je website en social media is belangrijk.

 

Pixiemedia zorgt voor pakkende teksten en afbeeldingen want wij maken waardevolle, échte content. 

DSC_3747-bewerkt.jpg

Huisfotograaf

We zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het maken van allerlei soorten beeldmateriaal voor Bullybeds Europe. We hebben het boegbeeld van het bedrijf, Yupp de Boerboel, meerdere malen gefotografeerd en de komende tijd verzorgen wij nieuwe content voor social media en de website. 

Totaalpakket

Voor Netwerk Pluz, een hulpverleningsorganisatie uit de Friese hoofdstad Leeuwarden, is er een logo met bijpassende huisstijl ontworpen. Ook is de website door ons ontworpen en gebouwd en zijn alle visitekaartjes en flyers door ons ontworpen en gedrukt.

Design & Communicatie

info@pixiemedia.nl

www.pixiemedia.nl

volg je ons al?

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram